Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Apple verhuur

Onze Apple apparatuur voor de zakelijke verhuur kan wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een Apple huren of grotere aantallen Apple apparatuur huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit het grote aanbod en vraag een offerte aan om een iPad / TabletiMac, Macbook, Mac Pro, iPhone, Mac mini, Airport Extreme of Apple TV te huren.

Alle door ons verhuurde Apple apparatuur wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dat is het voordeel van onze Apple verhuur!

Apple verhuur

Zowel de door Allrent IT & AV Solutions geleverde hardware als de software zijn van Apple afkomstig. Hierdoor beschikt u met de Mac pc, Macbook en iMac over een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De Apple apparatuur in ons verhuur assortiment is uitgerust met de modernste processoren en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur ten behoeve van alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties w.o. grafische vormgeving en DTP . Een Apple huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk product van uitstekende kwaliteit.

Apple apparatuur huren

• Wij verhuren Apple apparatuur voor elke gelegenheid en zo lang als u wilt. Zelfs voor een paar uur!
• Snelle uitkomst wanneer u per direct apparatuur nodig heeft voor evenementen of beurzen
• Huur de nieuwste iPads, iPhones, Macbooks, iMacs, Mac Studio, Mac Pro’s, Apple TV’s en vele bijpassende accessoires
• Vanuit servicegerichtheid, vakmanschap en een onvoorwaardelijke drive richting de klant
• Altijd en overal een 100% oplossing

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!