Waar Allrent voor staat

Onze werkwijze

Gemak van de klant voorop

Turnkey oplossingen

Een duurzame relatie

Levering door heel Europa

De kracht van bewegend beeld

Logo

Onze missie

“Wij stellen onze klanten in staat om het beste uit zichzelf te halen tijdens hun presentaties, beurzen, events en op kantoor, door ze te laten beschikken over hoogwaardige, tijdig geleverde en gegarandeerd feilloos werkende en IT- en AV-oplossingen.”

Onze ambitie:
beheerste groei

Allrent IT en AV Solutions streeft een gezonde expansie na, gericht op de lange termijn. Er is in Nederland en daarbuiten een groeiende behoefte aan flexibele AV- en IT-oplossingen. Wij willen inspelen op de stijgende vraag door enerzijds ons marktaandeel te versterken in Nederland, België en Duitsland, en anderzijds nieuwe markten aan te boren in andere Europese landen.

Capital-A

Om onze groeiwensen te verwezenlijken zijn we in 2019 een samenwerking aangegaan met investeringsmaatschappij Capital-A. Na jaren van solide zelfstandige groei was het moment gekomen voor verdere professionalisering en nieuwe strategische stappen in Nederland en daarbuiten. Samen met onze groeipartner kunnen we onze organisatie sneller uitbouwen om ook internationaal een leidende positie te verwerven. We hebben vertrouwen in de toekomst.

Bezoek Capital-A

Het succes van Allrent is de kracht van haar mensen!

Bij Allrent IT & AV Solutions werkt een gedreven club mensen die zich iedere dag met hart voor de zaak inzetten voor het leveren van een top product. Wij geloven met heel ons hart in de kracht van onze medewerkers. Onze engineers zijn energieke, gepassioneerde professionals die beschikken over een schat aan IT- en AV-kennis. Ze gaan altijd voor het maximaal haalbare serviceniveau en maken onze klanten blij.

Trots op onze klanten

Wij werken voor grote organisaties, landelijke bedrijven, internationale organisaties, MKB, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven, maar ook voor bedrijfsstart-ups en tijdelijke projectorganisaties.

Allrent IT en AV Solutions bedient niet alleen de Nederlandse markt, maar ook de Europese markt. Wij reizen met onze ICT oplossingen met onze klanten mee. Zodat u altijd de beschikking hebt tot hoogwaardige producten en oplossingen die werken.

Met veel van onze klanten werken we al jaren intensief samen. Deze duurzame relaties zijn tot stand gekomen dankzij jarenlange samenwerking op hoogwaardig niveau. Eenmaal klant van Allrent IT en AV Solutions, altijd klant van Allrent IT en AV Solutions.

Wij mogen ons met trots preferred supplier noemen van onder andere de Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!