Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Netwerkinstallatie en servers verhuur

Alle in ons assortiment opgenomen apparatuur wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Met de netwerk installatie en mobiel internet van Allrent heeft u altijd de beste ICT-oplossing die voor uw situatie werkt. In geval van nood; onze Service & Support staat steeds klaar om uw netwerk voor u aan het werk te houden.

Onze netwerkinstallaties zijn onderverdeeld in twee categorien: het Ruckus wireless verhuurproduct en de overige apparatuur.

Server huren?

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons servers huren, die altijd uitgerust zijn met de modernste technologie en beveiliging. Naast het leveren van de server, kunnen we ook u ook ondersteunen met het aansluiten van de servers. Wilt u een server huren? Bekijk hieronder ons assortiment en vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Netwerkinstallatie en Servers huren

Bij Allrent ICT Solutions hebben we verschillende netwerkinstallaties in de verhuur, zodat u bedraad of draadloos (wireless/WiFI) een geschikt netwerk kunt huren. Bijvoorbeeld wanneer u als bedrijf tijdelijk een uitbreiding wenst op uw bestaande netwerk.

Neem contact met ons op voor de verschillende verhuur mogelijkheden van netwerk installaties. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden: zo kunt u een netwerk huren, werkend opgeleverd met full service ondersteuning. Onze technische binnen- en buitendienst sluit de door u gewenste uitbreiding zonder enig probleem aan op uw bestaande omgeving. Mocht u echter tijdelijk een complete netwerkomgeving tijdens een beurs, congres of een training nodig hebben dan verzorgen wij dit graag voor u.

Alle in ons programma opgenomen onderdelen zijn A-merken van recente datum. De netwerk installatie gaat gepaard met de modernste technologie, servers zijn beveiligd via een firewall en uitermate geschikt voor snelle bestandsoverdracht.

Online een server huren bij Allrent

Alle servers zijn A-merken van recente datum en uitgebreid getest voor levering. Indien u als bedrijf tijdelijk een of meerdere servers wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Netwerken

Voor netwerkinstallatie en server verhuur bent u bij Allrent aan het juiste adres. Zo kunt u een bedraad of een draadloos netwerk huren, wat bijvoorbeeld handig is voor een tijdelijke uitbreiding van uw bestaande netwerk. U kunt bij ons een losse netwerkinstallatie huren, of voor een volledig pakket met full-service ondersteuning kiezen. Benieuwd? Bekijk hieronder de verschillende netwerkinstallaties en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!