Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Mac mini verhuur

De Apple Mac Mini is klein van stuk, maar groots wanneer het gaat om prestaties. We bieden bij Allrent verschillende soorten Mac Mini’s aan in de verhuur, zodat u een keuze kunt maken op het gebied van werkgeheugen en opslagcapaciteit. Daarnaast kunt u de Mac Mini altijd combineren met andere Apple apparatuur. Wilt u een Mac Mini huren? Bekijk hieronder ons aanbod en vraag vandaag nog een offerte aan.

Mac mini verhuur

Onze Mac mini’s voor zakelijke verhuur kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een Mac mini huren of grotere aantallen Mac mini huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons Mac mini verhuur aanbod en vraag een offerte aan om een Mac mini te huren.

Alle door ons verhuurde Apple Mac apparatuur, w.o. de Macbook, Mac Pro en Mac mini, wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dankzij de verhuur van Allrent huurt u altijd de Mac die voor uw situatie werkt.!

Mac mini huren

Zowel de hardware als de software van de Mac mini zijn van Apple afkomstig. Hierdoor beschikt u met de Mac mini over een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De Mac mini van Apple is uitgerust met de modernste processor en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Mac mini huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!