Stap 1

Offerte aanvraag & overeenstemming

Iedere IT en AV-oplossing vraagt om een andere benadering. Allrent IT en AV Solutions is dan ook zo ingericht dat wij met onze mensen, producten en diensten iedere klant optimaal kunnen bedienen, ook u! We staan altijd klaar en laten ons graag verrassen door uw vraag. We laten niets aan het toeval over, gaan op zoek naar de vraag achter de klantvraag. Door het peilen van de juiste behoefte stemmen we het aanbod precies af. Onze specialisten denken graag met u mee, met een eerlijk en gedegen advies. Hoe wij dat kunnen? Allrent IT en AV Solutions is niet gelieerd aan leveranciers of andere partijen. U kunt een advies verwachten dat puur gebaseerd is op onze eigen en onafhankelijke ervaring. Een offerte vraagt u aan via onze website, per mail of telefonisch. Daarna nemen onze accountmanagers altijd telefonisch contact met u op om de aanvraag door te spreken. Tijdens kantoortijden heeft u binnen vier uur een maatwerkofferte in de mailbox! Altijd een oplossing op maat. Wel zo makkelijk. Voor u én voor ons.

Stap 2

Werkvoorbereiding

Juist het werk aan de achterkant is bij ons een essentieel onderdeel om goed te kunnen presteren. Orders worden door de professionals van Allrent IT en AV Solutions met zorg verzameld, getest, klaargemaakt en ingepakt. Uiteraard worden onze producten opgeleverd met de bijbehorende software in de door u gekozen taal en samengesteld met de juiste randapparatuur. Features en content, zoals video’s, presentaties, app's of andere bestanden, worden in overeenstemming met de klant ingeladen en gecontroleerd zodat u hier geen omkijken meer naar heeft en het product letterlijk Plug-and-Play opgeleverd wordt. Allrent IT en AV Solutions investeert doorlopend in de allernieuwste technologieën en biedt flexibele mogelijkheden die aansluiten bij de eisen van een voortdurend veranderende markt. We voeren constant vernieuwing door middels het introduceren van nieuwe diensten en producten. Ga voor onze service, van A tot Z.

Stap 3

Levering, installatie & support

Huren is flexibel en bij ons al mogelijk per dag. Maar het kan ook per week, maand of tot hoe lang de producten ook maar nodig zijn. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment, uiteraard ook ’s avonds en in het weekend. Deze service wordt uitgevoerd door onze logistieke en technische medewerkers. Hierin gaan wij wel verder dan het sec afleveren van de verhuurproducten. Onze gekwalificeerde specialisten dragen zorg voor professionele montage, installatie en configuratie. Alles wordt uitvoerig getest en eventueel verbonden met uw netwerk. De eindgebruiker krijgt tot slot een uitleg over het gehuurde apparaat. Daarna bieden we standaard telefonische support op alle gehuurde apparaten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Indien nodig kunt u er ook voor kiezen om een van onze professionals in te huren op locatie. Goed, snel en bijzonder comfortabel geregeld.

Stap 4

Demontage & retour

Voor het gemak verzorgen wij ook de deïnstallatie van de verhuurproducten. Direct na afloop van het event, de beurs of het congres wordt de apparatuur door onze eigen mensen gedemonteerd zodat u na een lange beursdag zelf naar huis kunt en zich geen zorgen hoeft te maken over de afbouw. Uiteraard wordt vertrouwelijke data (niet eerder dan na onderling overleg!) vakkundig verwijderd. Allrent IT en AV Solutions werkt met een eigen logistieke dienst. Hierdoor kunnen wij snel leveren, zijn wij flexibel en weet u waar u aan toe bent. Huren was nog nooit zo makkelijk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!