Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Thunderbolt display verhuur

Thunderbolt displays zijn ideaal om te combineren met een Mac Pro of een MacBook Pro van Apple. Een Thunderbolt display is een extern scherm, met een hoge resolutie. Dit maakt het een ideaal display voor alle kantoortaken. Wilt u een (of meerdere) Thunderbolt displays huren? Bekijk hieronder ons assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Thunderbolt display verhuur

Onze Thunderbolt Display’s zijn ideaal voor gebruik met een Mac Pro of een MacBook Pro. Een Thunderbolt Display huren of grotere aantallen Thunderbolt Display’s huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons Apple verhuur aanbod en vraag een offerte aan om een Thunderbolt Display te huren.

Alle door ons verhuurde Apple apparatuur wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dankzij de verhuur van Allrent huurt u altijd de Apple Thunderbolt Display die voor uw situatie werkt!

Thunderbolt display huren

De Apple Thunderbolt Display is ’s Werelds eerste Thunderbolt beeldscherm / monitor. Met de Thunderbolt Display heeft u de beschikking over een extreem moderne Apple monitor met een volledig geïntegreerd systeem dat makkelijk, snel en simpel te verbinden is met een Apple MacBook.

De Thunderbolt Display is uitgerust met een hoge resolutie scherm en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Thunderbolt Display huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!