Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Virtual Reality brillen huren

Bent u op zoek naar een creatieve uiting voor uw evenement, beurs of festival? Denk dan eens aan het huren van een Virtual Reality bril! Bij Allrent IT & AV solutions kunt u virtual reality brillen huren voor een paar uur, enkele dagen, weken of zelfs maanden. VR brillen zijn geschikt voor ieder evenement: van kunstgalerijen tot zakelijke presentaties. Of u nu honderden brillen nodig heeft of slechts één bril, bij Allrent bieden we u dé VR-oplossing.

Wat is virtual reality?

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarmee u en uw gezelschap een compleet andere werkelijkheid ervaren. Het is een ware beleving die u een keer meegemaakt moet hebben. Door een speciale bril wordt uw waarneembare omgeving weggehaald en vervangen door een computer-gegenereerde werkelijkheid. Via een VR-bril ziet u met elk oog een specifiek ingericht beeld waardoor u diepte en veranderend lichtinval ervaart. Dit zorgt ervoor dat u het beeld in 3D waarneemt! En dat gewoon bij u thuis, op kantoor, op school of tijdens een festival!

VR bril huren voor elke gelegenheid

De Virtual Reality bril verhuur van Allrent ICT solutions biedt kansen in alle mogelijke branches. Denk aan zakelijke (IT) congressen met een extra interessante en spannende VR-touch waarmee u uw bedrijf écht op de kaart zet. Of onderwijsinstellingen die met VR-evenementen scholieren weten te enthousiasmeren en inspireren om de techniek in te gaan. En een veel voorkomende branche die VR brillen gebruikt, is de evenementenbranche met visuele (kunst)festivals of concerten.

Uit welke VR brillen kunt u kiezen?

De Oculus Quest 2

Deze bril wordt ook wel gezien als het meest geavanceerde alles-in-een VR-systeem tot nu toe. Deze actieve bril kunt u gebruiken waar en wanneer u wilt. Zo betreedt u de virtuele realiteit op een evenement maar ook tijdens een presentatie of bedrijfsfeest. De camera’s op de VR bril scannen de omgeving, waardoor six degrees of freedom (SDOF) gecreëerd wordt. Uw bewegingen worden daarmee nauwkeurig gevolgd door de bril. Deze techniek herkent wanneer u springt, draait of bukt en vertaalt dit naar uw specifieke gebruik.

Oculus Rift VR

Deze VR bril is voorzien van inside-out tracking, wat betekent dat u geen externe sensors meer nodig hebt. Hierdoor heeft u meer bewegingsruimte en nauwkeurigere tracking wanneer u de VR bril op uw hoofd heeft. De Rift VR is in staat realistische omgevingen en ervaringen weer te geven.

Oculus Rift VR + Ultimate PC

De Oculus Rift VR biedt een nog breder assortiment aan complexe scenario’s wanneer deze werkt met een Ultimate PC rtx2080. Deze optie wordt geleverd met alle benodigde hard- en software voor een volledig verzorgde Virtual Reality ervaring.

Virtual Reality huren?

Bent u op zoek naar de nieuwste virtuele technologie voor uw evenement? Allrent biedt ook Virtual Reality verhuur voor bedrijven. We hebben een grote voorraad aan VR brillen en deze zijn direct leverbaar op locatie. Verhuur voor een korte of lange periode en van enkele tot honderden stuks, bij Allrent bent u aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!