Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Printers huren

Heeft u tijdelijk wat extra printkracht nodig? Dan bent bij Allrent aan het juiste adres. Maak kennis met onze collectie printers, speciaal voor de zakelijke verhuur. Ideaal voor gebruik op kantoor of wanneer u meer capaciteit nodig heeft. U kunt bij ons verschillende printers huren en ook grotere aantallen afnemen. Bekijk hieronder ons printer verhuur aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Printers verhuur

Deze HP/Hewlett Packard- of Xerox-Laserjetprinters zijn in verschillende types en modellen te huren.

Laserprinters en multifunctionals drukken tekst en afbeeldingen af door toner (zwart of gekleurd poeder) aan het papier te hechten. In tegenstelling tot printers die met een printkop inktdruppeltjes op het papier spuiten (inkjet printers), zijn er bij een laserprinter geen spuitmondjes die verstopt kunnen raken.

Als het gaat tussen de keuze om een printer te huren of een printer te kopen, is een printer huren bij Allrent de meest aantrekkelijke optie. Bij onze printer verhuur profiteert u van full service ondersteuning.

Printer huren

Printer verhuur voor in een netwerk of stand-alone, zwart of kleur.
Alle laserprinters worden geleverd inclusief toner. De gebruikte toner wordt achteraf aan u gefactureerd op basis van nacalculatie zoals bij de betreffende laserprinter wordt genoemd.

Deze printers zijn beschikbaar in mono/zwart of kleur. Bij het gebruik van een pc of laptop hoort vaak ook randapparatuur. Bij Allrent ICT Solutions kunt u daarom ook terecht om stand-alone printers te huren.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!