Uitgebreid aanbod

Full service oplossingen

Informeren en inspireren

Korte en lange termijn verhuur

Feilloze eventregistratie. Jij en Allrent.

Een van de belangrijkste onderdelen van een event is het registratietraject. Het is iets wat snel en zorgvuldig moet gebeuren, zodat de honderden of zelfs duizenden bezoekers van jouw event vlot naar binnen kunnen stromen.

Registratie vergt specialistische apparatuur en een naadloos samenspel tussen hardware en software. Laat dat maar over aan de professionals van Allrent IT & AV Solutions.

Verder lezen

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Meer informatie voor event registratie

Allrent verzorgt de registratie voor bijeenkomsten van 100 gasten tot 5.000 gasten of meer. We zorgen ervoor dat alle apparatuur ruimschoots op tijd standby staat en gegarandeerd functioneert. Tijdens het event staan onze technici achter de schermen klaar om eventuele storingen snel te verhelpen. En na afloop ruimen ze alles netjes weer op. Ook goed om te weten: als Europees marktleider weten we alles over audiovisuele en IT-oplossingen tijdens events. We kunnen je ook voorzien van welkomstschermen, infozuilen, beamers en laptops, noem maar op. Ga je ook voor een 100% geslaagd event?  Allrent helpt je.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!