Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Mac Pro huren

Wilt u een Mac Pro pc huren voor zakelijk gebruik? Welkom bij Allrent! Met een Mac Pro kiest u voor een moderne pc, met een volledig geintegreerd systeem dat krachtig en veilig is. Een Mac Pro is hiermee ideaal voor alle mogelijke kantoortaken. Benieuwd naar onze Mac Pro verhuur? Bekijk hieronder ons aanbod en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Mac Pro huren

 

Onze Mac Pro pc’s voor zakelijke verhuur kunnen wireless opgenomen worden binnen een netwerk. Een Mac Pro huren of grotere aantallen Mac Pro’s huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit ons Mac verhuur aanbod en vraag een offerte aan om een Mac Pro te huren.

Alle door ons verhuurde Apple Mac apparatuur wordt vóór verhuur door onze eigen Technische dienst getest. Onze Service & Support staat altijd voor u klaar om uw apparatuur in geval van nood voor ú aan het werk te houden. Dankzij de verhuur van Allrent huurt u altijd de apparatuur die voor uw situatie werkt!

De Mac Pro is van Apple afkomstig. Met de Mac Pro heeft u de beschikking over een extreem moderne pc met een volledig geïntegreerd systeem dat krachtig, veilig en stabiel is.

De Mac Pro is uitgerust met een snelle processor en is hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle kantoortaken, van lichte tot zware applicaties. Apple Mac Pro huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk van uitstekende kwaliteit.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!