Wij nemen uw ICT zorgen uit handen!

Allrent ICT Solutions verzorgde en beheerde de gehele IT backoffice voor de organisatie van de IBC 2022

Allrent ICT Solutions bijgedragen aan een succesvolle IBC 2022

De IBC is weer achter de rug en ook dit jaar weer zijn alle bezoekersverwachtingen overtroffen! In de afgelopen 16 jaar was Allrent ICT Solutions een prominente partner om de ICT zorgen voor de organisatie uit handen te nemen en optimaal te laten verlopen.

Ook dit jaar mocht het team van Allrent ICT Solutions de gehele backoffice voor de organisatie verzorgen en beheren. De opbouw en coördinatie is ook tijdens deze editie van de IBC 2022, mede dankzij de bijdrage van Allrent ICT Solutions  perfect verlopen.

De IBC is en jaarlijkse conferentie en beurs voor professionals die zich bezighouden met het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. Vanuit de hele wereld zijn alle toonaangevende netwerken zoals ABC, NBC, BBC, CNN, Al Jazeera, ESPN aanwezig, staatsnetwerken van bijvoorbeeld China, Rusland en zelfs Saoedi Arabië ontbreken niet, maar ook commerciële zenders zoals RTL, Sky, FOX en de landelijke spelers uit Japan, Brazilië, Australië zijn prominent aanwezig om de nieuwe technieken en technologieën op broadcast gebied te spotten. Deze beurs werd gehouden in de RAI Amsterdam.

Allrent ICT Solutions heeft met een gedreven en professioneel team on-side support gelopen, de ICT wensen van de IBC ingevuld, IT ondersteuning van de RAI Amsterdam en installaties en demontages uitgevoerd op de IBC 2019.

Wij denken met u mee!

Allrent ICT Solutions groeit mee met de IT behoeften die haar relaties hebben. De unieke benadering van Allrent ICT Solutions ligt hem steeds in het vermogen te kijken naar de wensen van de klant. Ook dit jaar heeft het team van Allrent ICT Solutions een compleet netwerkinfrastructuur met bijbehorende apparatuur geïmplementeerd en daarnaast meerdere multifunctionele printers en iPad ’s geïnstalleerd voor de organisatie.

In het voortraject van de IBC is er nauw contact met de organisatie om de juiste optimale invulling van tijdelijke IT-wensen voor te bereiden. Hierdoor kon de organisatie rekenen op de optimale ICT-functionaliteit van Allrent ICT Solutions.

De meerwaarde van Allrent ICT Solutions schuilt in het feit dat wij ontzorgen door hardware en diensten aan te bieden, welke perfect aansluiten bij iedere organisatie. Met het gehele team zorgen wij er al jaren voor dat Allrent ICT Solutions in de top van de Benelux meedraait en in Europe op hoog niveau meezingt. Voor de IBC organisatie reden om al vijftien jaar met Allrent ICT Solutions samen te werken en daar zijn wij trots op!

Naast het ontzorgen van de organisatie, liepen de IT specialisten van Allrent ICT Solutions mee met de RAI Amsterdam om exposanten te voorzien van IT en hardware. Een sterke samenwerking met de RAI Amsterdam zorgt voor de juiste tijdelijke ICT-wensen en dat is waar Allrent ICT Solutions voor staat. Bij Allrent ICT Solutions draait het om de mens en haar wens.

Allrent ICT Solutions, uw IT-partner!

Ook geïnteresseerd in een ICT-samenwerking met Allrent ICT Solutions als IT-partner? Wij staan je graag telefonisch te woord via 036 538 70 60 of vraag online vrijblijvend uw offerte aan via www.allrent.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!