“Technisch ICT en AV manager binnendienst en super papa!”

“HARD WERKEN EN SUCCESVOLLE EINDRESULTATEN OPLEVEREN!”  Een kijkje in de keuken van Allrent ICT Solutions!

Want wat doen onze collega’s eigenlijk iedere week en aan welke projecten werken we momenteel? We trappen af met Reinier; onze technisch ICT en AV manager. Hij vertelt hoe zijn week verliep, wat hij dagelijks uitspookt bij Allrent ICT Solutions en in zijn vrije tijd. En geloof ons: deze super papa zit niet stil!

MAANDAG 10-6 – GEEN RUSTIGE START
‘’Het is maandag en wij starten de dag vroeg! Wat mij als technisch ICT en AV manager bezig houdt zijn beslissingen nemen rondom voorraad, het richting geven aan en het sturen van grote projecten en het schakelen tussen diverse afdelingen op kantoor. Om een overzicht te krijgen van alle projecten worden de orders uit het systeem gehaald, waardoor ik een overzicht heb van de planning. Daarna is het handen uit de mouwen en aan de slag! De Greentech opent morgen zijn deuren vandaag worden de orders klaargemaakt voor de buitendienst medewerkers. In het hoogseizoen kan de druk erg hoog zijn. Verantwoordelijkheid vormt een belangrijke pijler. Het bewust zijn van kwalitatief werk afleveren, helpt collega’s het belang van leren en ontwikkeling in te zien. Ik probeer mijn collega’s hierin te motiveren, te inspireren en het enthousiasme hoog te houden.‘’

DINSDAG 11-6 – DAGELIJKSE AANSTURING VAN DE AFDELING ICT EN AV
‘’We beginnen de dag met koffie en nemen ondertussen de orders door. De dagelijkse aansturing van de afdeling ICT en AV en een adequate personele afdelingsbezetting en het oplossen van technische storingen zijn continu processen. Ook het installeren, beheren en onderhouden van alle software. Er staan vandaag meerdere sollicitatiegesprekken op de planning met hopelijk enthousiaste stagiaires. We zijn al meer dan 10 jaar een erkend leerbedrijf. Door de 8 jaar ervaring bij Allrent ICT Solutions kan ik coachen, motiveren en begeleiden van collega’s en stagiaires. Zij rekenen op mijn ondersteuning, zowel zakelijk als privé! ’’

WOENSDAG 12-6 – ALTIJD EEN STAP VOOR ZIJN
‘’Af en toe hebben zit er wel eens een rustige dag tussen. Eventuele problemen die zijn blijven liggen in de afgelopen 2 dagen, kunnen snel worden opgelost. Door mijn brede functie ben ik de verbindende schakel tussen de klanten en de verschillende afdelingen op kantoor. Volgende week maandag staat er een grote order op de planning, waar 250 schermen geïnstalleerd moeten worden op locatie. We beginnen alvast met de voorbereidingen, zodat we maandag voor geen verrassingen komen te staan. Mijn focus is om altijd een stap voor te zijn.’’

DONDERDAG 13-6 –  VOORBEREIDEN EN AFBOUWEN
‘’De dag begint vroeg, de afbouw van Greentech staat vanavond op de planning. Door ons ERP systeem kunnen we duidelijk onze voorraad en orders zien. De toegevoegde waarde van dit ERP systeem is merkbaar dankzij het verhogen van efficiëntie in onze dagelijkse activiteiten. Mijn project voor vandaag is de voorbereiding van de afbouw van Greentech! Vanuit ons magazijn begeleid ik dit proces en draag zorg voor de kwaliteit van producten. Door afbouwteams samen te stellen, wordt na einde beurs onmiddellijk apparatuur gedemonteerd. Tussen alle werkzaamheden door wordt er gebeld voor een technische storing, door oplossingsgericht te denken en de juiste vragen te stellen wordt de storing snel opgelost.”

VRIJDAG 14-6 – LAATSTE LOODJES WEGEN HET ZWAARST
‘’De laatste werkdag van de week. Al het IT en AV apparatuur wat retour is van de Greentech wordt vandaag getest, schoongemaakt en teruggezet in de schappen. Alle vermissingen en beschadigingen worden in het ERP systeem genoteerd. Het team is erg gedreven en alle neuzen staan dezelfde kant op. Van het ontzorgen van de klant tot het maken van de mooiste videowalls. Hier wordt altijd hard gewerkt, dus mag er vandaag een biertje worden gedronken!”

ZATERDAG 15-6 & ZONDAG 16-6 – FAMILYTIME
‘De werkweek zit erop! Om 8:30 uur springt mijn zoon alweer op het bed, dus echt uitslapen is het niet. Het is vandaag familiedag! Wat gaat de tijd snel als je het leuk hebt, dit geldt uiteraard ook voor een werkdag! In de avond nog lekker genieten en ik bereid mij voor op een nieuwe werkweek.”

‘Ik werk al ongeveer 8 jaar bij Allrent ICT Solutions. Het mooie? Mijn werk verveelt nooit. Iedere dag begin je aan iets anders en ben je verantwoordelijk voor een mooi eindresultaat. Al heel vroeg had ik die liefde voor het werken met IT en AV. Wat het bij Allrent ICT Solutions ook zo leuk maakt zijn de collega’s waarmee je op vrijdag na werk een biertje kunt doen. Kortom: ik heb het erg naar mijn zin bij Allrent ICT Solutions!”

Heeft u bij Allrent ICT Solutions IT apparatuur gehuurd? En heeft u een technische vraag over? Reinier helpt u graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!