Nieuw in de verhuur LED Wall Display!

De LED wall display is geschikt voor livestreams en virtuele projecten!

Hierbij introduceren wij onze eigen ontwikkelde vrijstaande LED Wall display. Na een langdurig ontwikkelingsproces, vanaf de LED technologie tot aan het ontwerp, is er dan eindelijk een kant en klare oplossing op de markt met een extreem hoge attentiewaarde en een haarscherpe beeldkwaliteit. Met behulp van Aluvision of Bematrix frames en 2,5 mm led tegels kunnen we onze klanten een standaard 16:9 led oplossing bieden, dit in tegenstelling tot onze collega bedrijven. Onze LED Wall display is compleet uitgevoerd met gecertificeerde a-categorie LED tegels en is zeer gebruiksvriendelijk.

Onze vrijstaande LED Wall Display kan worden ingezet voor diverse indoor projecten, zoals livestreams, virtuele projecten, informatiebijeenkomsten, winkels, zorg (ziekenhuizen), winkelcentrums, seminars, congressen of beurzen. Het is een fantastische manier om uw boodschap/content te tonen.

Voorbeeld 5×3 LED Wall Display, 16:9 opstelling

Voorbeeld 10×4 LED Wall Display, 21:9 opstelling.

Het meubel is voorzien van een ruimte voor pc en randapparatuur. Ook kan het meubel voorzien worden van een logo/huisstijl. Onze vrijstaande LED Wall Display is in verschillende 16:9 formaten beschikbaar, denk hierbij aan een opstelling met 5×3 tegels (3,46 m²), 7×4 tegels (6,45 m²), 9×5 tegels (10,37 m²) en 10×6 tegels (13.82 m²). Ook is een 21:9 opstelling mogelijk 10×4 (9,22 m²).

LED Wall Display voor optimaal gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van het systeem is een groot voordeel. De LED Wall Display laat zich snel opbouwen en afbreken. Want, time is money!

Wij leveren een compleet pakket inclusief alle benodigde besturingsapparatuur, opbouw en afbouw. Wenst u een andere afmeting? Of bent u opzoek naar enkel LED tegels ? Bezoek hier ons complete aanbod led wall oplossingen.

Voorbeeld 5×3 LED Wall Display.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!