Nieuw in de verhuur de Aver VB342+ videoconference soundbar

De Aver VB342+ videoconference soundbar maakt virtueel vergaderen eenvoudiger, professioneler en efficiënter.

Als gevolg van de voortdurende corona maatregelen ontdekken we nieuwe manieren van werken. Met Microsoft 365 en online werkplekken hebben we thuis toegang tot alle bedrijfsapplicaties die we gewend zijn. We werken samen aan documenten en projecten via Teams en Cloud-gebaseerde samenwerkingsmogelijkheden. Ook vergaderen doen we virtueel, via bijvoorbeeld Zoom of Teams.

De Aver VB342+ videoconference soundbar maakt virtueel vergaderen eenvoudiger, professioneler en efficiënter. Met de VB342+ is het niet nodig om uw kantoor te verlaten voor vergaderingen, klik op de knop en iedereen is aanwezig. De soundbar is uitgerust met geavanceerde functies zoals SmartFrame, SmartSpeaker, True WDR (nooit meer overbelicht) en 120° kijkhoek om uw vergaderingen naar een next level te tillen.

Iedereen zichtbaar in uw meeting!
De Aver VB342+ videoconference soundbar zorgt voor een ultra breed gezichtsveld in uw vergaderruimte met een hoogwaardige multi-glas lens met diepe focus en een verbluffende 120° FOV. Personen worden automatisch in beeld gebracht op basis van gezichtsherkenning, iedereen kan nu mee vergaderen. Met de ingebouwde SmartSpeaker wordt de volume automatisch geregeld, vanaf 1 meter afstand tot 8 meter afstand bent u goed te verstaan.

Voordelen van de VB342+
  • All-in-one oplossing voor vergaderruimte en samenwerking;
  • Brede kijkhoek tot 120 graden zonder beeldvorming;
  • Ingebouwde display link die camera, speaker en HDMI aan kan;
  • Haarscherp beeld tot wel 4K;
  • WDR controle zorgt voor een helder beeld;
  • Slimme speaker die detecteert waar deelnemers zich bevinden.

Bekijk hier het product en vraag vandaag nog uw offerte aan >>>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!