Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Netwerkapparatuur verhuur

Heeft u tijdelijk wat extra capacitieit voor uw bedrijfsnetwerk nodig? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons netwerkapparatuur huren, om de beste prestaties te waarborgen. Ideaal tijdens bijvoorbeeld een beurs, congres of een training. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een offerte aan voor de mogelijkheden van netwerkapparatuur verhuur.

Netwerkapparatuur verhuur

Afhankelijk van u wensen selecteren onze professionals graag voor u de juiste apparatuur bij u verhuurvraag. Onze netwerkinstallaties zijn betrouwbaar, functioneel en zorgen ervoor dat u, het bedrijf en uw medewerkers tijdens de verhuurperiode goed verbonden zijn via een netwerkinstallatie.

Netwerkapparatuur huren

Allrent ICT Solutions is een specialist op het gebied van netwerkverhuur. Naast het Ruckus netwerk heeft Allrent een aantal hoogwaardige producten opgenomen in haar verhuurassortiment. Met apparatuur van Allied, Cisco en HP is er voor iedere netwerkvraag een passende verhuuroplossing te vinden. Onze specialisten helpen u graag verder met het selecteren van het juiste product bij u verhuurvraag. Want er is toch niets fijner dan onbezorgd ICT-oplossingen te kunnen in huren.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!