Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Mogelijkheden serverhuur & tijdelijke netwerken

Allrent beschikt over diverse snelle en betrouwbare A-merk servers die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet, zowel voor korte als lange termijn.

Staat er binnenkort een IT-project op de planning en bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing? Of staat er een verhuizing gepland en ben je op zoek naar een tijdelijke data back-up? Onze technische binnen- en buitendienst sluit de door u gewenste server(s) zonder enig probleem aan op uw bestaande omgeving.

Ook wanneer u tijdelijk een complete netwerkomgeving inclusief server wilt huren, bijvoorbeeld tijdens een beurs, congres of training, verzorgen wij dit graag voor u. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

A-merk servers huren

De door Allrent geleverde verhuurservers en -netwerken zijn altijd uitgerust met de modernste technologie, beveiligd via een firewall en uitermate geschikt voor snelle bestandsoverdracht. Alle in het netwerk opgenomen apparatuur, onderdelen en bekabeling zijn A-merken van recente datum.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende typen HP Proliant servers. Staat de gewenste server er niet tussen? Dan bieden wij ook servers op aanvraag. Heeft u vragen over de meest geschikte opstelling voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Online een server huren bij Allrent

Alle servers zijn A-merken van recente datum en uitgebreid getest voor levering. Indien u als bedrijf tijdelijk een of meerdere servers wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Servers huren

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Dan bent u bij Allrent aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons servers huren, die altijd uitgerust zijn met de modernste technologie en beveiliging. Naast het leveren van de server, kunnen we ook u ook ondersteunen met het aansluiten van de servers. Wilt u een server huren? Bekijk hieronder ons assortiment en vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!