Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Informatiezuilen huren

Wilt u eenvoudig barcodes kunnen scannen, bijvoorbeeld tijdens een evenement of in een magazijn? Bij Allrent bent u dan aan het juiste adres, u kunt namelijk bij ons barcode readers huren. Onze barcodelezers zijn direct aan te sluiten op elke USB-aansluiting en hebben een ergonomisch ontwerp. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag vandaag nog een offerte aan om barcode scanners te huren.

Informatiezuilen huren

De hoge kwaliteit 17” LCD monitor staat garant voor een scherp en helder beeld. Door de hoge resolutie en grote kijkhoek is het beeld onder verschillende hoeken zeer goed leesbaar.

De informatiezuilen zijn uitgerust met de modernste technologie en zijn mede hierdoor gebruiksvriendelijk, stabiel en snel in gebruik. Uitgerust met het fraai vormgegeven Touchscreen scherm en/of te bedienen middels een Stainless steel keyboard, zo kan de gebruiker snel en eenvoudig gegevens invoeren. De constructie is opgebouwd uit staal en kunststof en hierdoor uitermate geschikt voor verhuur aan bedrijven.

Informatiezuil huren info: onze informatiezuilen bieden u een aantrekkelijke en veilige toegang tot het internet en iedere interactieve product- of bedrijfspresentatie, toegangscontrolesysteem, route-informatie, virtuele balie of e-commerce applicatie.

Informatiezuil huren

Via het Touchscreen display of het vertrouwde toetsenbord. De internet- of informatiezuil die u bij Allrent ICT Solutions kunt huren, is uitermate geschikt voor beurzen en tevens inzetbaar als zelfstandige kiosk.
Alle informatiezuilen en internetzuilen zijn A-merken van recente datum.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!