Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Tablet verhuur

Tablets brengen een hoge mate van mobiliteit met zich mee. Dat maakt deze apparatuur ideaal voor op een beurs, evenement of tijdens een presentatie! Bij Allrent bieden we zakelijke tablet verhuur, van topmerken zoals Apple iPad en Samsung Galaxy. Ook voor handige accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Tablet verhuur

iPad

De iPad 2 beschikt over een groot hoge resolutie display, een snel reagerend Multi-Touch-scherm, snelle inschakeling en een geweldig programmapakket dat direct gebruiksklaar is. Een iPad biedt hiermee ongekende mogelijkheden voor gebruik in een professionele omgeving en draagt bij aan de mobiliteit van uw werknemers. Tevens kunt u de bijpassende Tabboy XL huren. De Tabboy XL is een vloerstandaard met een hoogte van ca. 110 cm.

Alle geleverde tablet pc’s zijn uitsluitend van A-merken van recente datum. Deze tablets zijn uitgerust met de modernste technologie en software, robuust en hierdoor uitermate betrouwbaar. Voorzien van uitgebreide basisfuncties en compatible met diverse applicaties.

Samsung Galaxy tablets huren

Een Samsung Galaxy Tab huren bij Allrent is in feite het huren van een ‘handheld’-pc (handcomputer) waarmee u diverse dagelijkse zaken kunt beheren, waaronder; documentenlezer (Polaris Office; maken / bewerken / creëren van Word, PowerPoint en Excel documenten), agenda en telefoonlijst, maar tablets bieden hiernaast nog veel meer toepassingen, zoals WiFi, Bluetooth + 3G en gps-navigatie.

Samsung Tab 10.1 huren: deze tablet is vanwege een aantal specifieke eigenschappen uitermate aantrekkelijk voor zakelijk gebruik. Zie hiervoor de specs bij de betreffende tablet pc. Vraag vrijblijvend een offerte aan wanneer u één van onze tablets wilt huren.

Tablet pc huren

Een tablet pc huren biedt ongekende mogelijkheden voor gebruik in een professionele omgeving. Hierbij kunt u gebruikmaken van koppelingen met uw bedrijfsdatabase, samenwerken met collega’s en de naadloze samenwerking met Microsoft Exchange.

U kunt bij Allrent twee verschillende tablets huren. De iPad Tablet en Samsung Galaxy Tab ondersteunen de meest gebruikte zakelijke VPN en WiFi protocollen zodat de toegang tot bedrijfsnetwerken optimaal kan worden beveiligd.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!