Aver VB342 videoconference soundbar huren

De Aver VB342 videoconference soundbar is een all-in-one met ingebouwde camera, microfoons en speakers voor huddle en kleine vergaderruimtes. De soundbar is geoptimaliseerd voor een goede spraakverstaanbaarheid en bevat een…

Neem contact op

Productomschrijving

De Aver VB342 videoconference soundbar is een all-in-one met ingebouwde camera, microfoons en speakers voor huddle en kleine vergaderruimtes.

De soundbar is geoptimaliseerd voor een goede spraakverstaanbaarheid en bevat een interne 4K pan-tilt-zoom-camera met een ultrascherpe beeldkwaliteit. Normaal gesproken heb je altijd een losse soundbar en camera nodig, wat ervoor zorgt dat de installatie en de juiste camerahoek nooit helemaal optimaal zijn. Dat is nu verleden tijd!

De VB342 is een draagbare soundbar voor het ultieme gemak bij videoconferenties. De soundbar is gemakkelijk mee te nemen en biedt gebruikers de flexibiliteit aan om van elke kamer een huddle room te maken. De twee unidirectionele microfoons hebben een bereik van 4m (max 6m) goed voor elke vergaderruimte en de stereoluidspreker biedt een volledig bereik van 5W. Het maakt niet uit waar in de ruimte de deelnemers zich bevinden, ze zijn allemaal goed te horen met dit conference systeem. De VB342 heeft een 3,5 mm-aansluiting voor het afspelen vanaf een BOYD-apparaat.

Compatibel met de volgende apps:
ZOOM, Microsoft® Teams, Skype for Business, Skype™, Google Hangouts, Intel® Unite™, RingCentral, BlueJeans, V-Cube, LiveOn, CyberLink U Meeting®, TrueConf, Adobe Connect, Cisco WebEx®, Fuze, GoToMeeting™, Microsoft® Lync™, Vidyo, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit

Specificaties

  • – Stereo speaker 5W;
  • – Minimum working distance: 80cm
  • – 4K PTZ camera;
  • – Ethernet LAN connection and Wifi built-in;
  • – 1 HDMI port;
  • – Dimensions video conference soundbar bxhxd: 650 x 100 x 109.5mm
  • – Weight: 2.1 kg.

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!