Tablet & iPad vloerstandaard huren

Bij het huren van tablets kunt u, indien gewenst, de tablethuur uitbreiden met deze functionele tabletstandaard. Zo creëert u een professionele uitstraling en komt de tablet of iPad optimaal tot…

Kleur

Zwart

Neem contact op

Productomschrijving

Bij het huren van tablets kunt u, indien gewenst, de tablethuur uitbreiden met deze functionele tabletstandaard. Zo creëert u een professionele uitstraling en komt de tablet of iPad optimaal tot zijn recht.

Deze tablet vloerstandaard is geschikt om te huren voor beurzen, winkels en showrooms. Zo kunt u bijvoorbeeld specifieke productinformatie of een continue presentatie vertonen, maar kunt u de tablet ook inzetten als bewegwijzering of scanstation.

 

Belangrijkste kenmerken iPad vloerstandaard

Deze degelijke en functionele iPad vloerstandaard is ca. 110 cm hoog. De vloerstandaard kan gebruikt worden in combinatie met verschillende typen iPads en is tevens compatible met andere tablets, zoals de HP Elite pad 900 en Samsung Galaxy TAB 2/4. Dit nieuwste model iPad statief heeft door de zwarte hoogglans kleur een fraaie uitstraling, waarbij de standaard naar wens in landscape of portrait stand gemonteerd wordt.

 

Tablet & iPad vloerstandaard huren bij Allrent

Een vloerstandaard voor tablets huren? Bij Allrent bent u aan het juiste adres! Bij de huur van de iPad vloerstandaard is een ingebouwde diefstalbeveiliging inbegrepen. Indien gewenst, kunt u deze vloerstandaard ook in grotere aantallen huren. Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte.

Specificaties

  • – Tabboy XL floor stand
  • – Including anti-theft device
  • – Color tripod: black
  • – Height: approximately 110cm
  • – Landscape or portrait mounted
  • – Comes without iPad

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!