Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Mobiele LED trailers huren

Wij verhuren mobiele LED trailers in diverse formaten. Allrent beschikt over diverse LED trucks en opleggers (open en gesloten), van 10m² tot 45m².

Er zijn verschillende type LED trailers mogelijk waaronder aanhangwagens met open opbouw of trailers met een gesloten opbouw.  In onze gesloten trailers bevindt zich een volledig afgeschermde ruimte voor het LED-scherm en een aparte regieruimte. Onze LED trailer opstellingen kunnen 360° gedraaid worden. Zo kunt u de boodschap op een mobiel LED scherm geheel naar eigen invulling afstemmen op de betreffende situatie. Bekijk hieronder ons aanbod!

LED trailer/oplegger huren bij Allrent

Benieuwd naar de mogelijkheden van mobiele LED trailers en opleggers? Vraag direct online uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

24/7 support voor uw mobiele LED oplossing

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent IT & AV Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!