Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Indoor LED huren

Van praktische info tot dynamische video's

Een indoor LED scherm is geschikt voor een breed spectrum aan soorten content. Van simpele tekst tot haarscherpe afbeeldingen en dynamische video’s. Door middel van onze narrowcasting software kunt u tevens gemakkelijk afwisselen met real-time relevante informatie, zoals weer info, nieuwsberichten en vluchtinformatie, maar ook real-time bedrijfsinformatie.

Indoor LED walls zelf samenstellen

Onze indoor LED schermen worden opgebouwd uit kleine modules die we LED tegels noemen. Door deze modulaire manier van samenstellen zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kunt een indoor LED wall huren die geplaatst wordt over de volledige vloer bij uw receptie of een die meeloopt met de vorm van een roltrap. De mogelijkheden zijn enorm!

Indoor LED huren bij Allrent

Benieuwd naar de mogelijkheden van indoor LED walls en tegels? Vraag direct online uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen binnen een paar uur leveren en bieden 24/7 professionele en flexibele support. Vraag uw offerte eenvoudig online aan en ontvang binnen 30 minuten een passende offerte!

Met de professionele en flexibele 24/7 service & support die door Allrent IT en AV Solutions standaard wordt geleverd, kunt u altijd op ons rekenen. Zo houden wij o.a. rekening met snelle levering (vaak binnen enkele uren of dezelfde dag) en de steeds wisselende behoefte van onze klanten aan de nieuwste apparatuur voor tijdelijke of langdurige IT-oplossingen.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!