Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Touchscreen huren

Een touchscreen is ideaal om in te zetten bij een beurs, evenement of presentatie. Zo creëert u direct een interactieve ervaring en daarmee de beste beleving! Ontdek onze touchscreen verhuur, met beeldschermen in verschillende schermformaten en van topmerken zoals Acer, HP en Samsung. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Groot scherm huren: diverse toepassingen

Een groot scherm is ontzettend waardevol op diverse plekken. Zo huurt u bijvoorbeeld een groot scherm voor presentaties of evenementen. Op die manier valt u content op en maakt u een goede indruk bij een groot publiek. Ook outdoor beurzen voorzien wij van een groot beeldscherm tv of meerdere grote tv-schermen. Wilt u live een voetbalwedstrijd kijken met een grote groep mensen? Een groot scherm huren verzekert u van een geslaagde avond.

Uitgebreid aanbod beeldschermen

Onze tv-beeldschermen voor de zakelijke verhuur zijn vrijwel allen voorzien van HDMI, Scart en DVI-aansluitingen en zijn hierdoor uitermate geschikt om te koppelen aan alle gangbare apparatuur die in de praktijk benodigd is voor uw presentatie. Een tv-beeldscherm huren of grotere aantallen tv-beeldschermen huren vormt voor Allrent geen enkel probleem. Maak uw keuze uit het grote aanbod en vraag een offerte aan voor een een lcd-scherm, plasmascherm, 3D-scherm of een LED-scherm huren. Ook een gehele LED-wall huren of een groot televisiescherm huren is mogelijk. Afhankelijk van uw locatie hebben wij een indoor LED-scherm of LED-scherm outdoor voor u beschikbaar.

Altijd een goed werkend groot scherm

Alle door ons verhuurde tv-beeldschermen, LED-schermen, touchscreens en monitoren worden vóór verhuur door onze eigen technische dienst getest. Onze service- supportafdeling staat altijd voor u klaar om uw tv-beeldschermen in geval van nood voor u aan het werk te houden. Dat is het voordeel van een tv huren bij Allrent IT en AV Solutions!

Huur een groot scherm bij Allrent IT en AV Solutions

De door Allrent IT en AV Solutions geleverde tv-beeldschermen zijn van A-merken afkomstig en vervaardigd voor zakelijk gebruik. Hierdoor beschikt u met zowel de kleine- als wel de grote tv-beeldschermen van Allrent over moderne en hoogwaardige apparatuur, die krachtig en stabiel is.

Elk tv-beeldscherm in ons verhuur assortiment is uitgerust met de modernste techniek en zijn hierdoor uitermate geschikt voor verhuur t.b.v. alle situaties waar kwalitatief hoogstaande presentaties gewenst zijn, van statische (grafisch) tot snelle beeldverwerking. Een tv huren bij Allrent? Dan huurt u een topmerk tv-beeldscherm van uitstekende kwaliteit. U kunt een tv huren of meerdere tv-beeldschermen huren van 22 tot 90 inch.

De prijs voor het huren van een groot scherm hangt af van het aantal schermen dat u nodig heeft. Vertel ons uw wensen en wij stellen op basis hiervan een vrijblijvende offerte op. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!