Binnen een paar uur geleverd

Binnen 60 minuten een vrijblijvende offerte

Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar

Wist je dat we alles op locatie turnkey opleveren

Airport Extreme verhuur

Bent u op zoek naar een snelle wireless router? Dan raden we de Apple AirPort Extreme Router aan. Hiermee heeft u snel en eenvoudig een bedraad of draadloos netwerk tot uw beschikking. U kunt bij Allrent uw Aiport Extreme huren in combinatie met andere Apple apparaten zoals iPads, iPhones en MacBooks. Wilt u een of meerdere Apple Airport Extremes huren? Bekijk hieronder ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Airport Extreme verhuur

Allrent ICT Soluitons verhuurt de Airport Extreme in samenspraak met andere verhuurproducten. Bekijk op onze website alle Apple verhuurproducten. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze Sales en Service afdeling voor de aanvraag van een vrijblijvende verhuurofferte. Ook geven wij u graag advies hoe u de Airport Extreme het beste kan inzetten in combinatie met andere Apple producten zodat u als gebruiker het meeste voordeel en gebruikersgemak kan ervaren.

Airport Extreme huren

Naast iPads, iMacs, Apple TV en overige Apple producten verhuurt Allrent ook de Apple Airport Extreme. Hiermee huurt u een bedraad en/of draadloos netwerk waarmee u met gemak snel en veilig draadloos online kan gaan met uw Apple computer, iPhone of ander Apple product die u bij ons kan huren.

Zoals we van Apple gewend zijn heeft de Airport Extreme een functioneel en aansprekend design. Een klein product met hoge prestaties, waarbij de lat voor WiFi basisstations steeds hoger ligt. Ook is het mogelijk om een printer aan de sluiten op de USB poort van het apparaat. Meerdere gebruikers kunnen zo gemakkelijk en tegelijkertijd gebruik maken van de centrale printer.

Kortom, een veelzijdig en aansprekend top product die geheel tot zijn recht komt in het verhuur assortiment van Allrent. Bent u geïnteresseerd om dit product te huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

Weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen? Message!